Leusderweg 110, 3817 KC Amersfoort

Gastvrije maaltijden

Eet je mee?

Eettafel

Eens per maand verandert het Nieuwe Kerkehuis in een restaurant. Gasten uit de buurt, oud en jong, kunnen er zo aanschuiven voor een warme maaltijd, die door vrijwilligers wordt bereid. Drie gangen en een hoop gezelligheid voor slechts € 3,50 per persoon.

Doorgaans vindt de eettafel plaats op de eerste maandag van de maand. Soms wordt van dat stramien afgeweken, in verband met feestdagen of vakanties. De maaltijd zijn in principe op de eerste maandag van de maand en  beginnen om 18.00 uur.  De zaal is al vanaf 17.00 uur open. Als u/je wilt mee-eten, is het handig om uw/je komst even te melden. Dan zorgen we dat er genoeg eten is.

Meet & Eat

Speciaal voor twintigers en dertigers: een doordeweekse ‘stamtafel’, waar je kunt aanschuiven voor een uitstekende warme maaltijd.

Iedere donderdagavond, om 18.30 uur. Wie haast heeft, kan om 19.15 afnokken. Wie ruimer in de agenda zit, kan blijven hangen voor de koffie (en de vaat…). Voor de kosten hoef je het niet te laten: € 5,00 all in. Vergeet niet om je even aan te melden, als je komt.

MEER INFORMATIE en/of aanmelden

Aanmelden kan via een telefoontje of sms naar Koos van Noppen: (06) 26 66 30 23.

Meet&eat